TrollingAdventure har inngått samarbeidsavtale med Mustad og Søn AS

45654_400

Mustad & Søn AS er verdens største krokprodusent og er nå på vei til å bli en betydelig totalleverandør av fiskeutstyr. Mustad satser nå på hjemmemarkedet med et nytt salgsaparat, et omfattende sortement og sterk mediestøtte.

Naturkompetanse skal bl.a. gjennom produktet TrollingAdventure utvikle innovativ fisketurisme og naturopplevelser tilrettelagt for bedriftsmarkedet i Norge/utland og fiskespesialistmarkedet i Norge/utland. Ved å inkludere naturfaglig kompetanse, er produktet unikt i nasjonal sammenheng. For å styrke prosjektet, har Naturkompetanse inngått samarbeidsavtale med Mustad og Søn AS. Naturkompetanse vil gjennom TrollingAdventure profilere Mustad sine produkter samt bidra ifm. produktutvikling og -testing. Mustad vil videre benytte TrollingAdventure som aktivitetstilbud ifm egne samlinger og salgsmøter i Gjøvik.

Samarbeidet bidrar til at utviklingen av fiskeopplevelsesprodukter i regionene omkring Mjøsa og Randsfjorden får en lokal forankring i bedriftsmarkedet samtidig som at produktet TrollingAdventure markedsføres gjennom Mustad sine informasjonskanaler.

Sjekk mediegalleriet til TrollingAdventure for bilder fra våre tidligere turer, og sørg for å booke dine turer på Mjøsa og Randsfjorden for sommeren så snart som mulig.