Atle Rustadbakken

Atle Rustadbakken brenner for fisk og fiske. Han starta med dregging i Mjøsa som 14- åring, halvåret etter at en dyktig Hamarfisker tok han med på fangst av en punding en fin septemberdag i 1985. Atle har dregga tradisjonelt med spissbåt og mjøssprøtt i mange år. I 2005 oppgraderte han til trollingbåt og starta samme året konseptet TrollingAdventure sammen med fiskekollegaer i Mjøsa og på Randsfjorden.

Atle er utdanna fiskebiolog og har jobba med fiskebiologiske undersøkelser og kartleggingsarbeider siden 2000. Atle har arbeida mye med alders- og vekstanalyser av storørret, men har de senere åra spesialisert seg på ekkoloddkartlegging i ferskvann. Han har tilpassa en kombinert guide- og arbeidsbåt for kartlegging og prøvetaking i innsjøer. Atle disponerer også et SIMRAD EK60 forskningsekkolodd med ES70-11 og ES70-7C svingere som kan operere samtidig ved multipleksing.

Atle tar med gjester ut på tilrettelagt fiske fra båt, om det skal være trolling etter storørret, jerkbait etter gjedde eller spinnfiske etter abbor. Eller kanskje det er ønskelig med en fagtur på Norges største innsjø der den unike biologien er tema? Atle administrerer også et par godt utrustede utleiebåter for fiskere som ønsker å fiske på egenhånd gjennom TrollingAdventure. Sjekk vår webside for info og priser og ta kontakt når dere ønsker å være med på tur.