Mustad med uformell internkonkurranse på Mjøsa

Mustad Foto: Geir Sivertsen, www.mustad.no

I forbindelse med en samling ved Mustads hovedkontor på Gjøvik forrige uke, kjørte TrollingAdventure fiske med to båter på Mjøsa. Det var en viss konkurransefaktor mellom de to båtlagene, og det skulle vise seg at ei dame fra Lofoten og en kar fra Bergen løfta de største fiskene.

Turen starta på brygga i Gjøvik med båttransport over til Hoel gård for full bevertning i gårdsmuseet. Gruppa fordelte seg deretter i de to båtene og fisket startet i området Hoel-Helgøya med Tom-Erik og Jonny som guider. Det verserer rykter om tyvtriks og forsøk på nedsyking via radiosamband og bildebeskjeder mellom båtlagene, så Mustad har helt klart konkurransefaktoren i behold. Det ble tatt mjøsørret i begge båtene, men det var Liv og Frode i båten til Jonny som fikk kjøre de største fiskene. Begge fiskene tok en «stygg» grønn Tomic med Mustad treblekrok. Dette viste seg å være en god kombinasjon. Og til tross for Liv sin tydelige skepsis over slukvalget, tok hun største fisk på nesten to kilo.

Vi venter spent på revansjen…

Sjekk mediegalleriet til TrollingAdventure for bilder fra våre tidligere turer, og sørg for å booke dine turer på Mjøsa for sommeren så snart som mulig.