Gjøvikdreggen vår

DSC_0032_400 Foto: Geir Sivertzen, www.mustad.no

Fisket fortsetter i Mjøsa med varierende fangster. I helga gikk Gjøvikdreggen vår av stabelen, og TrollingAdventure deltok med én båt. Vannet er fortsatt kaldt, men noen gode fangster gjøres.

TrollingAdventure deltok i Gjøvikdreggen vår med én båt. Atle var ute med Geir Sivertzen fra Mustad med startsted Heksus-stranda på Kapp.

DSC_0019_400 Foto: Geir Sivertzen, www.mustad.no

Vi fisket sørover fra Kapp brygge, og fant tidlig et område ute i fjorden med forholdsvis mye fisk. Ekkoloddsignalene tydet også på at det stod en del stor fisk omkring forfisken. Vi ble kjørende i dette området hele natta. Vi fikk tre fisker hvorav to godkjente i løpet av kvelden. Vi fisket med alle triks etter den riktig store som skulle føre oss oppover på resultatlista, men også denne natta glimret «ruggen» med sitt fravær. Det var imidlertid en knallfin natt på Mjøsa og ved innveiingen på Heksus var det flere fine fisker over tre kilo. De største fiskene ble imidlertid veid inn på Gjøvik, bl.a. to ørreter på hhv. 7,4 og 6,3 kg.

Sjekk mediegalleriet til TrollingAdventure for bilder fra våre tidligere turer, og sørg for å booke dine turer på Mjøsa for våren så snart som mulig.