Utleiebåt 3 – «Hansviksjarken»

DSC_0030_hansviksjarken

Hansvik 21 Combi er en gammel, men solid og god norskprodusert bruksbåt med lengde 630 cm og bredde 250 cm. Akterdekket er romslig og selvlensende omgitt av et 90 cm høyt sikkerhetsrekkverk. I kabinen finnes det ei lita bysse med kokemuligheter, salong med bord og belysning og mulighet for å legge ned til seng, et lite toalettrom med PortaPotti om ønskelig samt førerplass med instrumenter. Båten stikker 50 cm dypt og veier med motor og utstyr ca 1 300 kg. Den er utstyrt med en nyere 90 hk Suzuki 4-takt utenbordsmotor og gjør normalt en marsjfart på 17-20 knop og maksfart på ca 23 knop. Båten har en fastmontert kombimaskin som gjør det enkelt å fiske eller kjøre kartlegginger etter fastsatte ruter samt finne tilbake til tidligere fiskeplasser eller prøvetakingspunkter. Videre har den fastmontert VHF for kommunikasjon og sikkerhet samt flytevester, førstehjelpsutstyr og nødraketter som standard beredskapsutstyr. Båten har også innebygget varmeanlegg i kabinen samt TV/monitorskjerm med videoinngang for tilkopling av eksterne kamera (eks. droppkamera). 

Bilde av trollingrigget båt kommer

For charterfiske har vi tilgang til flere båter i denne klassen der vi tar inntil fem gjester per båt på guidet fiske i Mjøsa og Randsfjorden. Båtene er alle utstyrte med ekkolodd, kartplotter og vhf samt trollingutstyr som planerboard, dyprigger og stangholdere slik at fisket kan utføres mest mulig efektivt i alle vannlag.

IMG_8509_hansviksjarken jobb1

 

 

 

 

 

 

 

 

For arbeidsoppdrag har vi også mulighet til å sette på et kraftig 13 hk Honda 4-takt hydraulikkaggregat og en Northlift LH700 kompakt, kraftig og rask hydrauliske linehaler. Med kraftige blokker/ruller, utmatingskniv i messing samt en fjærbelastet automatisk press-arm i nylon er enheten lett og presis å operere selv ved tyngre løft. Trinnløs manøverventil på hydraulikken gir god kontroll på hastigheten fra nær 0 og opp til 45 m per min. Linehaleren har en trekkraft på opp mot 320 kilo (5.8 hk) og kan operere linetykkelser mellom 4 og 12 mm.

Med dropkamera og innendørs skjermløsning for video kan båten også benyttes til inspeksjoner eller undervannskartlegging av bunnforhold og begroing.

IMG_8545_dropkameraIMG_8543_monitor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Båten kan transporteres til andre innsjøer ved behov. Denne båten krever båtfører fra eller godkjent av TrollingAdventure.

Test av tråltrommel:

Hansvik 21C med tråltrommel

Hansvik 21C med tråltrommel

Splittrommel for forsøkstråling.

Splittrommel for forsøkstråling.

Priser: Gjeldende prisliste