Sesongen er endelig i gang på Mjøsa

IMG_5332_400

 

 

 

 

 

Den 1. mai hvert år går starten på det tradisjonelle vårfisket etter storørret på Mjøsa. Og store forventninger til et godt fiske gjorde at ekstra mange fiskere var på plass allerede de første nettene. TrollingAdventure har vært ute på flere turer i løpet av den første perioden, og fisk har det blitt selv om den virkelig store fortsatt lar vente på seg. TrollingAdventure ønsker velkommen til en ny fiskesesong med med oss og vår samarbeidspartner Mustad.

Det beste fisket har vært i Furnesfjorden og det er allerede fanget flere storfisker over 9 kg her !!! Største fisk hittil er tatt av Per Grytting. Denne var på 9,7 kg og vi gratulerer.

IMG_5333_400

TrollingAdventure har vært ute med flere grupper på Mjøsa den siste uka. Den første uka har for våre båter gitt noe varierte fangster. Vi har tatt mange fisker mellom 1,5 og 3 kg, og flere gjester har fått føling med sprek mjøsørret. Krøkla var tidlig inne på gyteplassene og flere mener nå at den allerede har gytt ferdig for i år.

IMG_5337_400

8.5 2007: TrollingAdventure var ute på en ettermiddagstur på Gjøvik-sida sammen med Mustad og to representanter fra utstyrsprodusenten Shakespeare. Fisken stod dypt og var ikke spesielt bitevillig denne ettermiddagen, og eneste fangst var en ørret under minstemål. Denne ble behørig satt ut igjen av Jan Harald og Anders for å vokse seg stor og fet.

IMG_5341 IMG_5343_400p

11.5.2007: Jan Lybekk fra Mustad Longline AS var med oss en natt på Mjøsa forrige uke sammen med sine tre russiske gjester. Turen resulterte i to fine mjøsørreten på mellom 1,5 og 2 kg.

IMG_5350_400p

12.5.2007: Solveig ga sin kjæreste Marius tur med TrollingAdventure i julegave. På denne deltok også kompisen Ørjan. Turen resulterte i to mjøsørreter mellom 1,5 og 2 kg.

Vår guide Johnny hadde et svært godt fiske forrige uke. På én natt fikk han hele 7 fisker, hvorav flere var omkring 3 kg. Bra jobba 🙂

Vil du være den som drar storfisken i år? TrollingAdventure anbefaler nattfiske etter storørret på Mjøsa i mai og juni. Nå blir også nettene lysere og temperaturen bedre. Vi forventer et meget godt fiske i tiden som kommer. Ta kontakt for bestilling av tur med TrollingAdventure.