Lysten på eksotiske fiskeopplevelser i tropiske strøk?

jones_2

Thomas Jones er utdanna marinbiolog og er en skikkelig sportsfiskeentusiast. Han rapporterer stadig om gode fangster i sitt nye fiskeparadis. Så dersom den norske vinteren bli for mørk og trist, og det virker lenge til det store fisket tar seg opp igjen her hjemme, så sjekk ut dette nærmere.

For to år siden flyttet Vigdis og Thomas fra det travle Oslolivet til Costa Rica for å skape et tilbud om naturopplevelser i mer tropiske strøk. Resultatet ble Bahia Rica, som ligger i Nikoia-gulfen nordvest i landet. Her tilbys nå overnatting, kajakkturer, jungelfeeling, spennende fiske, m.m. Mens vi snakker om storfisk fra 2-3 kilo og oppover i våre farvann, snakker han om fightere fra 20-30 kg og oppover.

jones_1

Siste rapport fra Bahia Rica kom i dag. Thomas har vært ute og guida gjestene Pontus and Josefina og landa en stor Bonito (Blur Runner). Ellers rapporteres det om Roosterfish, Jack, Mackerel, Tuna Skipjack, Needlefish, Dorado, Palometa, Amberjack, Sea Catfish, m. fl. Om ønskelig formidler gjerne TrollingAdventure kontakt med Thomas i Costa Rica for tilbud om fiskeopplevelser. Ta en kikk på Bahia Rica for mer info.