Fine mjøsørreter med Trollingadventure

Tur med Trollingadventure 25 mai. 07

Etter sterk vind tidlig på kvelden kom Odd Arild seg utpå i 2045-tiden sammen med Jarle, Morten, Eirik og Kjetil som kjøpte tur med TrollingAdventure på Villmarksmessa i Vikingskipet. Allerede etter en halv time var første ørret i båten. Vi tror det blir ny tur på gutta. Til høsten…

Resten av den kalde natten fikk vi tre fine fisker til.  Vinden løyet heldigvis og det ble perfekte forhold. Fiskene var henoldsvis 1.4, 1.6, 1.7 og 1.9 kg. Alle i båten fikk kjørt på hver sin fisk. Og det var en fornøyd gjeng som satte kursen hjem til Arneberg for grilling. På bildet ser vi de fornøyde fiskerne. Bak fra venstre ser vi Jarle Sundeng og Morten Sparby med juniorene Eirik Sørvaald (13) Kjetil Bråten (13).

TrollingAdventure kjører turer med gjester hver uke nå i mai. Vi anbefaler å prøve nattfiske etter storørret i Mjøsa eller dagfiske etter storørret i Randsfjorden. Etter gjeddas gytetid mot slutten av måneden frister vi med spennende jerkbait-fiske eller trolling etter storgjedda i Randsfjorden. Ta kontakt.