Det er fortsatt et spennende fiske i Mjøsa

47387048_400

Selv om sommeren har medført økt vanntemperatur i overflatelaget, har fisket i Mjøsa vært godt de siste ukene. Det meldes om flere storfisker tatt i Furnesfjorden i juli, og på våre siste turer forrige uke, fanget vi flere ørreter på 2-3,5 kg og gjedder på 3-7 kg. Fisken på bildet under var en fin mjøsørret på 2 kg fanget kl 0430 på en 5″ Tomic «firetiger» av Åge Ålhus som gjest i båten. Fisken ble fanget på rigg på 7 m dyp.

Vi anbefaler å prøve en sommerkveld/natt med TrollingAdventure etter gjedde og storørret i Mjøsa eller en solfylt dag etter gjedde og storrøye i Randsfjorden. På denne tiden fisker vi mye med dyprigg for å finne storfisken som gjerne står under et temperaturskikt på 12-14 m. Men på natta opplever vi fortsatt ørret som jager sild og krøkle så det koker i overflata. Dersom du ikke har opplevd soloppgangen over Høsbjøråsen, kan det i seg selv være verdt en tur med TrollingAdventure med utgangspunkt i Brumunddal.

Sjekk mediegalleriet til TrollingAdventure for bilder fra våre tidligere turer, og sørg for å booke dine turer på Mjøsa og Randsfjorden for sommeren så snart som mulig.