Begge TrollingAdventure-båtene på Villmarksdreggen

4346_400

I forbindelse med Villmarksmessa arrangerer Hamar Fiskerforening konkurransen Villmarksdreggen på Mjøsa hvert år. I år deltok begge TrollingAdventure-båtene med to gjester som hadde besøkt Mustad på Sport-1 standen i Vikingskipet.

Fisket på Mjøsa har den første uka etter åpningen 1. mai vært noe labert, men enkeltfangster av stor fisk er rapportert. Vanntemperaturen har ligget på tre til fire grader i overflata, men på grunn av mye smeltevann i elvene, har enkelte områder variert betydelig i temperatur. Vi venter fortsatt på varmere vann og forhåpentligvis mer aktivitet av krøkle som nå er i ferd med å samle seg for å gyte.

4337_400

Etter noen turer uten fangst i Furnesfjorden siste uke, valgte vi å prøve områdene omkring Helgøya på kvelden. På morran kjørte vi langs Nes-landet forbi Alléen, Snippsand og Snekkersvea inn i Furnesfjorden. Våre gjester Inge Letnes og Paul Waldal fikk begge kjørt mjøsørret da båtene til sammen fanget fem godkjente fisker. Storfisken klarte vi imidlertid ikke å lure denne natta. Den ble nemlig tatt innerst i Furnesfjorden.

Resultatmessig havnet vi på 15. og 23. plass av totalt 87 båter i konkurransen. Det ble tatt flere fine ørretter på over seks kilo og største fisk i konkurransen var på nesten 8,5 kilo. Vi forventer nå et godt fiske i tiden fremover, så det er på tide å booke turer med TrollingAdventure dersom du vil oppleve en spennende vårnatt på Mjøsa.

Sjekk mediegalleriet til TrollingAdventure for bilder fra våre tidligere turer, og sørg for å booke dine turer på Mjøsa for våren så snart som mulig.