Bli med TrollingAdventure på havfiske

7041_200

Havfiske er ikke hverdagskost for gutta i Trolling-Adventure. Men i sommer har vi testet båtene våre med fiske etter både stor torsk, sei, uer, brosme, og kveite. TrollingAdventure tilbyr hovedsakelig fiske i våre store innsjøer. Men Norges lange kystlinje byr også på store utfordringer for sportsfiskere. Vi har derfor i sommer testet båtene våre på havfiske i Andfjord, Saltstraumen, utenfor Hitra og i Romsdalsfjorden.

I Andfjorden fiska vi utafor Meløyvær, midt mellom Andøya og Senja. Dette er et frodig område spesielt med mye stor torsk og kveite. Vi fikk ikke kveite på stang, men med kveiteline dro vi 6 kveiter for hånd opp fra 100 m dyp, hvor de største var 40 og 50 kg. Saltstraumen er kjent for storsei, men under vårt besøk var det stort sett småsei som dominerte fangstene. Vi forsøkte imidlertid både dorging og jigging etter kveite, men lyktes desverre ikke lure den store flatfisken her heller. Utafor Hitra brukte vi litt tid på å lokalisere fisken, men den andre kvelden fant vi store mengder mellomsei på 3-5 kg ca 5 nm utafor Ulvøya. Romsdalsfjorden innfridde alle forventningene fra i fjor med stor sei på dyprigg. Dette er et utrolig spennende fiske der du kan sloss med sommersprek sei i 10-15 kg klassen. Og det beste av alt; det ligger bare en 3,5 t med bil fra Mjøsområdet.

IMG_4438 IMG_4443

TrollingAdventure er mobile med sine tre velutstyrte båter. Det er derfor fullt mulig å kjøre havfiske for personer eller grupper om ønskelig. Ta kontakt for mer informasjon.

IMG_4694 IMG_4696

Sjekk mediegalleriet til TrollingAdventure for bilder fra våre turer, og sørg for å booke dine turer på Mjøsa og Randsfjorden for høsten så snart som mulig.