Vinnertur på Mjøsa

DSC00043

I Alt om Fiske sin fiskekonkurranse har Mustad bidratt med premier til et par ekstraomganger nå i vinter. Dette gjaldt torsk i mars og sjøørret i april. I månedsskifte mai-juni var vinnerne i hver sin klasse med TrollingAdventure på ørretfiske i Mjøsa. Det ble en interessant natt på Mjøsa med masse fiskeprat og mye kunnskap både om sjøørret- og torskefiske. Mustad stilte også opp mannsterke og annonserte raskt en egen liten konkurranse mellom de tre båtene som gjestene fordelte seg i. Etter en bedre middag hos Kari Cae på Jessnesstranda, startet vi fisket i området Nessundet-Hovinsholmen i 21-tiden.

DSC00039_400p

Etter et par timer begynte det å skje noe i alle båtene samtidig, og det ble snart fast fisk. Natta viste seg etterhvert med regn og kald trekk, men fisken var periodevis bitevillig, selv om flere ikke kroka seg skikkelig. Det ble tatt tilsammen ca 10 fisker i de tre båtene, men ingen av dem var over 2 kg. Gjestene til Tom Erik mistet en fisk rett ved båten som var betydelig større enn alle de andre. Slike situasjoner er jo med på å opprettholde forventningen om at den store alltid glipper.

Av fiskene som ble tatt med hjem, fikk Atle sitt lag tre stykker med største på 1,8 kg, Johnny sitt lag fikk med seg to fisker på ca 1,5 kg og Tom Erik sitt lag fikk én fisk på 1,6 kg. Storfisken uteble desverre denne gang, men vi ønsker velkommen tilbake til flere turer på Mjøsa.